Klus- en Afbouwbedrijf Reezigt - Ook voor spachtelputz, stucadoors- en tegelwerk
 Spachtelputz
 
Eén van onze producten is spachtelputz. Het verfraait de muren in uw woning. Het is een duurzaam product. Spachtelputz bestaat uit 79% witte marmerkorreltjes en voor 21% uit een bindmiddel. Het is een kunstharsgebonden pleister met daardoor de volgende eigenschappen: uitstekende hechting, stootvast, gemakkelijk verwerkbaar en bestand tegen weersinvloeden. Het is verkrijgbaar in korrelgroottes van 1 mm, 1,5 mm en 2 mm. Het is afwasbaar, dus bij kleine ongelukjes makkelijk te reinigen.
Ook is de spachtelputz  naast het standaard wit leverbaar in allerlei kleuren. Als u besluit om de muren te laten behandelen met spachtelputz komen wij langs om de muren op te meten en laten wij u een kleurenwaaier zien waarvan een kleur gekozen kan worden. Nagenoeg alle kleuren zijn mogelijk: van de gangbare roomwitte kleur tot bijv. chocoladebruin. In de fotogalerij van onze website ziet u een voorbeeld van een muur met een roomwitte kleur gecombineerd met een taupekleur. Spachtelputz is te verwerken in uw net opgeleverde nieuwbouwwoning of in een bestaande woning. In een nieuwbouwwoning treedt vaak nog wat werking op in de muren. Dit komt doordat uw woning nog zo`n 1000 liter bouwvocht bevat. Doordat u gaat verwarmen en ventileren verdwijnt dat geleidelijk. Waardoor een kleine krimping optreedt in de muren. Dit is op te vangen door in de hoeken gaasband te plakken en in de naden langs het gespackte plafond spackkit te spuiten. Daardoor wordt de krimpnaad opgevangen en ziet u niets van de werking die daar onder wel zijn natuurlijke gang kan gaan. Daardoor komt het overbekende verhaal van: "we moeten eerst een goedkoop bouwbehangetje en zien daarna wel verder" te vervallen en bent u in één keer klaar. 
Maar ook een bestaande woning is niet gevrijwaard van scheuren. Dat komt omdat er vroeger nog geen dilitaties toegepast werden in het metselwerk. Maar voordat de muren voorgestreken worden, vindt er eerst een inspectie plaats en worden ook op die scheuren gaas geplakt en zodoende voorkomen dat de scheuren door de spachtelputz komen. De kosten zijn per m2 en bent u geinteresseerd, neem dan contact op voor een offerte!
 
 
 
 
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint